Eposta
Şifre
Şifremi Unuttum ?

Odamızdan Haberler

ODAMIZDA DEVİR TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tarihi : 10.10.2018 09:30:01

 DEVİR TESLİM TÖRENİMİZİ SAMİMİ VE ÖRNEK BİR ATMOSFERDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Törende konuşan önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu, bayrağı gönül rahatlığıyla yeni seçilen yönetim kuruluna teslim ettiklerini, görev yaptığı 18 yıl boyunca demokratik bir şekilde büyük özveri ile çalıştıklarını söyledi. Uçmaklıoğlu, oda için daire satın alarak kiracı olmaktan kurtardıklarını ve bir de arsa satın aldıklarını, mesleğini savunmak için de birçok kurumu karşısına aldıklarını ifade etti. Görevi devralan meslektaşlarının da çıtayı yükseltip daha fazla gayret göstererek çalışmalarını temenni eden Uçmaklıoğlu, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederken, yeni seçilen meslektaşlarına da tebrik etti.


Uçmaklıoğlu'nun konuşmasının akabinde kürsüye çıkan Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Şahin, bu süre zarfına kadar görev yapan yönetim kurulu üyelerine şükran borçlu olduklarını ifade etti. Başkan Şahin, güzel ve centilmence bir atmosferde gerçekleşen kongre ve seçim süreçlerinden sonra meslektaşlarının teveccühü ile göreve geldiklerini, devraldıkları meslek bayrağını en ileriye taşımak için büyük gayret ile çalışacaklarını ve bu noktada tüm siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu kurumu niteliğinde görev yapan meslek odaları ile iyi diyaloglar oluşturarak Veteriner Hekimlik mesleğinin hak ve menfaatlerini maksimum düzeyde savunacaklarını ifade etti.


Konuşmaların ardından, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri önceki dönem yönetim kurulu üyelerine çiçek takdim ederek verdikleri hizmetler için minnettar olduklarını dile getirdiler.

 
 

     
Web Tasarım - Venüs Ajans